Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal

138 032 Ft

Cikkszám: 119520 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 76
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.8
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal

Centrifugális önfelszívó szivattyú MHI 1800 INOX vízszintes rozsdamentes kivitelben, motor túlmelegedés elleni hőmegszakítóval, mely közvetlenül a motor tekercsére van felszerelve.

Nagy előny az ügyfél számára, hogy az MHI 1800 INOX önfelszívó szivattyú azonnal csatlakoztatható a hidrofor tartályhoz, és így működőképes házi vízművet kap.
Többfokozatú önfelszívó centrifugálszivattyú-sorozat, tiszta hideg víz szivattyúzására saját forrásból és nyomás növelésére.
A szivattyú csendes működése beltéri telepítés esetén előnyös.
A szivattyú köztes fala öntöttvas, a diffúzor noryl anyagú. Mechanikus tömítés kerámiából, grafitból, NBR. A burkolat, a tengely, a rotor, a szivattyú járókerekei AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 138032.49 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal je 138032.49 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119520.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú MHI 2500 inox tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú BJ 40/55, Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox, Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75