Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel

62 483 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 48
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó Omnigena, Önfelszívó szivattyúk vízhez, Omnigena

Leírás Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel

Egyfokozatú önfelszívó öntöttvas szivattyú.
Az Omnigena WZ 750 szivattyú használata:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
tiszta víz ellátása otthonokba, nyaralókba stb.
öntözés
a szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél testű szivattyúkat ajánlunk.

Az Omnigena WZ 750 szivattyú előnyei:

magas nyomású
egyszerű művelet

Az Omnigena WZ 750 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőket tartalmazza:

nyomáskapcsoló
nyomásmérő
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előny az ügyfél számára, hogy a WZ 750 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal csatlakoztatható a nyomástartó edényhez, és a csapat egy működőképes házi víztelepet kap.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 62482.73 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel je 62482.73 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 29947.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 75-79 m szállítómagassággal Omnigena - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750