Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750

45 289 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 48
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó Omnigena, Önfelszívó szivattyúk vízhez, Omnigena

Leírás Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750

Egyfokozatú önfelszívó öntöttvas szivattyú.
Az Omnigena WZ 750 szivattyú használata:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
tiszta víz ellátása otthonokba, nyaralókba stb.
öntözés
a szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél házas szivattyúkat ajánlunk

Az Omnigena WZ 750 szivattyú előnyei:

magas nyomásúegyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 45289.47 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 je 45289.47 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1891.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 75-79 m szállítómagassággal Omnigena - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 750 PM5-tel