PC-13 vezérlőegység manométerrel

19 771 Ft

Cikkszám: 41450 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szárazfutás elleni védelem IGEN. A szivattyú motorjának automatikus leállítása.
Automatikus újraindítás NEM. Az egység kézi RESET kapcsolóval rendelkezik.
Maximális motorteljesítmény 1,3 kW
Kapcsolási nyomás 1,5 bar
Lezárási nyomás Nem lehet beállítani. Az egység 150 l/perc áramlási sebességgel kapcsol ki.

Leírás PC-13 vezérlőegység manométerrel

Elektronikus kapcsoló a szivattyú működésének vezérlésére, más néven press control, a nyomáskapcsoló funkciót biztosítja. Ezzel lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú automatizálását a nyomásesés függvényében és a víz áramlásának leállításakor az elosztóban (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor).
A nyomásmérővel ellátott AutomatPC-13 nyomásvezérlő szárazon futás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával aktiválható újra.
Az automata PC-13 nyomásvezérlő tiszta, szennyeződés és lerakódásmentes vízvezetékekben történő használatát javasoljuk. Ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni, a készülék bemeneti részén.
Előnyök:

egyszerű használat
beépített visszacsapó szelep
automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli vízművekhez (automata vízművek)

BRIO PC-13 típusú vezérlőegység:

a szivattyú automatikus be- és kikapcsolása az elzárócsap kinyitásakor / elzárásakor
beépített visszacsapó szelep és beépített szárazonfutás elleni védelem
manométer
névleges áram: 10A-ig,
üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1")
maximális üzemi nyomás: kb. 10 bar
maximális vízhőmérséklet: kb. 60 °C
a kapcsoló kézi újraindítása
kapcsolási nyomás 1,5 bar tartományban
a kikapcsolási nyomás beállítása nem lehetséges
térfogatáram: kb. 150 liter / perc
méretek (H x SZ x M): 15 x 13 x 23 cm
súly: kb. 1,3 kg
védelem IP65

Működés és alapadatok:
A manométerrel ellátott Automat PC-13 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják. A manométerrel ellátott PC-13 a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
Az Automat PC-13 nyomásmérővel felszerelhető a szivattyú és az első mintavételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a PC-13 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális.

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

Megfelelő alternatíva még a PC-16 vezérlőegység.
6 BAR-nál nagyobb nyomást kifejtő szivattyúkkal történő használat esetén javasoljuk nyomáscsökkentő szelep felszerelését a vezérlőegység elé.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az PC-13 vezérlőegység manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 19771.36 Ft árával.

Az PC-13 vezérlőegység manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az PC-13 vezérlőegység manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

PC-13 vezérlőegység manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za PC-13 vezérlőegység manométerrel je 19771.36 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S PC-13 vezérlőegység manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41450.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek IBO - Hasonló termékek: Vezérlő kondenzátordoboz 1,5 kW. 55 µF-os kondenzátor. Biztosíték 14A, Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 12A, Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 11A, Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A