PC-16 vezérlőegység manométerrel

32 352 Ft

Cikkszám: 38411 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szárazfutás elleni védelem IGEN. Automatikus motorleállítás.
Automatikus újraindítás IGEN
Maximális motorteljesítmény 1,3 kW
Kapcsolási nyomás 1,5-3 bar
Maximális nyomás a rendszerben: 10 rúd

Leírás PC-16 vezérlőegység manométerrel

A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel és önindítóval szárazon futás esetére, biztosítja a nyomáskapcsoló funkciót, ezzel lehetővé teszi a merülő, vagy önfelszívó (felszíni) szivattyúk működésének automatizálását. A nyomás csökkenésétől és az víz áramlásának leállításától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A PC-16 vezérlőegységgel NINCS szüksége hidrofor tartályra (öntözés), nyomáskapcsolóra sem szárazon futás elleni védelemre. Ha naponta szükséges a vízfelhasználás, használjon házi vízművet hidrofor tartállyal.
Esetlegesen házi vízművet önfelszívó- felszíni szivattyúval- darling.
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel biztosítja a szárazon futás elleni védelmet- víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Ez megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől. A PC-16 vezérlőegység kézi beavatkozás nélkül próbálja meg újraindítani a szivattyút – ha még mindig nem áll rendelkezésre víz, a PC-16 kikapcsolja a szivattyút. Az adott ciklus naponta többször megismétlődhet, ami előnyt jelenthet az automatikus öntözésnél.
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel és önindítóval szárazon futás esetére használatát olyan ivóvízvezeték-hálózatokban javasoljuk, melyek szennyeződésektől és lerakódásoktól mentesek, ellenkező esetben szükséges megfelelő szűrő felszerelése.
A termék előnyei:

automatikus újraindítás szárazon futás esetén
szivattyúkkal együtt, azaz automataként használható
beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához

Működés – alapadatok:
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel és önindítóval szárazon futás esetére a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezt követően a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul el, abban a pillanatban, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, szárazon futás esetén történő önindításkor. A PC-16 vezérlőegységen az alsó bekapcsolási nyomás beállítása lehetséges – a felső kikapcsolási nyomás beállítása azonban nem lehetséges, a szivattyú maximumáig működik. A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel és önindítóval szárazon futás esetére bárhol beszerelhető a szivattyú és az első vízkivételi pont között. Biztosítani kell az elosztó összes csatlakozásának tökéletes tömítését.

Műszaki adatok:

Tápellátás 230V
Max. áram 10A; 1,3 kW
Max. megengedett nyomás 10bar
Folyadék max. hőmérséklete 55 °C
Csatlakozások: bemenet / kimenet G 1"
1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
Dugalj a szivattyú csatlakoztatásához

6 BAR-nál nagyobb nyomást kifejtő szivattyúkkal történő használat esetén javasoljuk nyomáscsökkentő szelep felszerelését a vezérlőegység elé.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az PC-16 vezérlőegység manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 32351.98 Ft árával.

Az PC-16 vezérlőegység manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az PC-16 vezérlőegység manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

PC-16 vezérlőegység manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za PC-16 vezérlőegység manométerrel je 32351.98 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S PC-16 vezérlőegység manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38411.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek IBO - Hasonló termékek: Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 11A, PC-20 P vezérlőegység, Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 11A, PC-16 vezérlőegység manométerrel