POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l

19 454 Ft

Značka: PolyWELL

PARAMÉTEREK

Paraméter
Fertőtlenítő hatások Baktériumok, vírusok, algák, penészgombák, élesztőgombák ellen.
TARTALMAZ Polimerek
NEM TARTALMAZZA Klór, alkohol, aldehid, fenol, lúg, formaldehid, nehézfémek. Kiegyensúlyozott pH-ja van.
Tesztek EU-tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumban tesztelve a koronavírus ellen a 2020-tól hatályos legfrissebb szabvány szerint (EN 14476+A2:2020)
Gyártó PolyWELL, Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése, PolyWELL

Leírás POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l

A PolyHMG fertőtlenítő eltávolítja a a szerves eredetű elszíneződéseket és szagokat. Erős algicid ("algaellenes") hatása van. Nem tartalmaz hozzáadott klórt, alkoholt, aldehidet, fenolt, nátronlúgot, formaldehidet vagy nehézfémeket, és kiegyensúlyozott a pH-ja. Minden típusú baktériumot, vírust, algát és gombát elpusztít, és új kutakban még a vízelemzés előtt ajánlott használni.
A PolyWELL fertőtlenítő aknák, kutak, víz és visszatartó medencék fertőtlenítésére szolgál, elsősorban árvíz után vagy hosszú ideig nem használt kutakhoz. Ennek a fertőtlenítőnek a használata elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását. Megelőzésként is alkalmas, ahol a baktériumok felhalmozásának köszönhetően a vizet hosszú ideig tisztán és jó minőségben tarthatja meg.
Alkalmazási területek:

kutak
tavak
tartályok
víztározók
visszatartó medencék

HOGYAN MŰKÖDIK A POLY PIPE WELL 1l fertőtlenítő?
Az antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező PolyHMG egy alkilvegyület guianidin alapú kopolimerrel. A PolyHMG baktericid funkcióját elsősorban annak köszönheti, hogy a guanidin funkciós csoportjai képesek kötéseket kialakítani a patogén mikrobák sejtmembránjával. Kötődéskor a guanidinek funkcionális csoportja behatol a sejt citoplazmájába, és elnyomja annak szabályozó funkcióját. Ennek megzavarása miatt a sejt nem tud megfelelően működni, és végül meghal.

A sejtpusztulási folyamat leírása:

a PolyHMG biocid molekula behatolása a mikroba sejtmembránján
az elnyelt PolyHMG molekulák szétszóródása a sejtfalon
a citoplazmatikus sejtmembrán felbomlása és megsemmisülése
a sejt tartalma a destabilizált sejtmembránon keresztül jut az intercelluláris térbe
bekövetkezik a sejtpusztulás

Minden hatás vírusok, gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, gombák és protozoonok ellen irányul. Másrészről a PolyHMG nem károsítja a nagyobb szervezetek (azaz emberi és állati sejtek) sejtjeit, eltérő molekuláris szerkezetük és biokémiai tulajdonságaik miatt (például sejtjeink koleszterint tartalmaznak, ami segít stabilizálni sejtmembránunkat) valamint a citoplazmánk és a sejtmagunk közötti eltérések miatt.
A PolyHMG termékek a biztonságos anyagok közé tartoznak, amelyek lenyelve vagy bőrrrel történő érintkezés során alacsony toxicitásúak. A PolyHMG allergiás kontakt szempontjából a legalacsonyabb III.osztályba tartozik, azaz nem okoz allergiát.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 19453.86 Ft árával.

Az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l a(z) PolyWELL tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l je 19453.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38280.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése PolyWELL - Hasonló termékek: POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 0,25l, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 5L, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 25L