Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel

37 215 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO
Súly (kg) 2
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel

A leggyakrabban használt szűrőkészlet, szerelvények csatlakozáshoz és betétek a búvárszivattyúhoz, a háztartási vízműhöz búvárszivattyúval és a háztartási vízművekhez is önfelszívó szivattyúval.
Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x 10 "szűrő senior duo 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó Duplex szűrőhöz1x mechanikus betét RL 10 SX 50mcr1x mechanikus betét FA 10 SX 10mcr2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re
Szűrő leírása SENIOR 10 "DUO:
A SENIOR 10 "DUO szűrő ivó- és szolgáltatóvíz kezelésére szolgál háztartásokban és iparban. SX jelzésű szűrőbetétek használata.
Ebben az esetben a vízkőmentesítő betét csak műszaki célokra használható, mivel a víz teljes áramlással átfolyik a polifoszfát betéten, ezért ivóvíznek nem alkalmas. Ivóvízhez ATLAS DOSAPROP szűrőt kell használni.
Otthoni felhasználás: ivóvíz szűrése és kezelése, csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme.
Műszaki alkalmazások: előszűrés, mikroszűrés, szivattyúk, fűtési rendszerek védelme, ásványmentesítés és klórmentesítés, fordított ozmózisos egységek védelme.
Technikai információk:
Max. üzemi nyomás: 8 BARMax. üzemi hőmérséklet: 45°CMinimális vízhőmérséklet: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé) mm-ben: 233 x 122 x 107
Az RL 10 SX 50mcr szűrőbetét leírása:
Az RL-SX mosható szűrőelem polipropilénből és 50 mcr poliészter szűrőhálóból készül. A betét mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas.
Az RL betétes szűrőt használják:
az épületbe vezető bevezető csövönegyedi készülék előttszűrőpatronok védelmeként finomabb szűrésselÖblíthető, pl. Az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló újrafelhasználható betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék első és alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyeződés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
A szűrőpatron élettartama 24 hónap, háromhavonta ki kell mosni.
Beépítési:
a fő vízvezetékbea szivattyú előtt vagy utánahol az 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség
Technikai információk:
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l / h): 2500Méretek (mm): 250 x 70 x 30Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország
A 10 "FA 10mcr szűrőbetét leírása:
A 10 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló eldobható betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Ez a tekercselt polipropilén szálból készült szűrőbetét finom részecskék, rozsda, homok és morzsa nagy hatékonyságú szűrésére szolgál. Nagyobb szennyeződés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
Alkalmas ivóvízhez.
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap a víz szennyezőanyag-tartalmától függően karbantartás nélkül.
Beépítési:
a fő vízvezetékbea szivattyú mögöttahol a 10 mcr-nél kisebb részecskék szűrése szükséges
Technikai információk:
Maximális áramlás (l / h): 2000Méretek (mm): 250 x 61 x 28Max. hőmérséklet: 45 °C.Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 37214.81 Ft árával.

Az Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel je 37214.81 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38095.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX), Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása, Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX), Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, klór- és szagszűrés (CB-EC CTO)