Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO)

26 954 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO)

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x 10 "senior filter 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó Duplex szűrőhöz1x betét 10" szén 10mcr CB-EC CTO2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re
Szűrő leírása SENIOR 10 "MONO connect 1":
A használat:
semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezeléseivóvíz szűrése és kezelése,csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme
Technikai felhasználás:
előszűrés, mikroszűrésszivattyúk, fűtési rendszerek védelmedemineralizálás és klór eltávolításfordított ozmózisos egységek védelme
Munkakörülmények:
max. üzemi nyomás: 8 BARmax. üzemi hőmérséklet: 45°C
Technikai információk:
Minimális vízhőmérséklet: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé) mm-ben: 233 x 122 x 107
A 10 "CB-EC-CTO szűrőelem leírása:
A CB-EC-CTO 10SX klórszűrő elem aktív szénnel csökkenti a víz klórtartalmát és eltávolítja a szagokat az ivóvízből. A szag és a rossz íz csökkentése érdekében aktív szénnel, peszticidekkel, klórral és klórsavval, illékony szerves vegyületekkel van feltöltve.
A CB-EC-CTO 10SX klórszűrő elem élettartama a víz összetételétől függően 3-6 hónap.
A CB-EC-CTO 10SX betét kókuszdióhéjból származó préselt szénből készül, és a végső vízfogyasztás előtti használatra készült. Szűri a finom szennyeződéseket és üledékeket.
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l / h): 230Méretek (mm): 248 x 70 x 26

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 26954.48 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO) a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO) je 26954.48 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112296.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX), Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés- és vízkőszűrés (QA CF-SX), Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződésszűrés, vas és mangán redukciója, Szűrőkészlet Senior 10" TRIO. Csatlakozókészlet 1". Kosz és vízkő eltávolítása