Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX)

52 200 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO
Súly (kg) 2
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX)

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x szűrő Senior 10 "TRIO 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó a Triplex szűrőhöz1x mechanikus betét 10 "RL SX 50mcr (mosható)1x betét 10 "FA 25mcr (seb)1x karbon betét LA-SX2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re

Szűrő leírása SENIOR 10 "TRIO:
A SENIOR TRIO szűrőt ivó- és használativíz kezelésére használják háztartásokban és iparban. SX jelzésű betétek használata. (háromlépcsős szűrés).

Technikai paraméterek:
Max. üzemi nyomás: 8 barMax./perc. víz hőmérséklete: 45 °C / 4 °CSzűrőtartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé) mm-ben: 325 x 336 x 107
A 10 "RL SX mechanikus betét leírása:
Az RL-SX mosható szűrőelem polipropilénből és 50 mcr poliészter szűrőhálóból készül. A betét mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas.

Az RL betétes szűrőt használják:
az épületbe vezető bevezető csövönegyedi készülék előttszűrőpatronok védelmeként finomabb szűréssel
Öblíthető, pl. Az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló újrafelhasználható betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék első és alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyezés vagy a tisztítás minőségével szembeni nagyobb igények esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését második mechanikus betéttel (50, 25, 5, 1 mcr).
A szűrőpatron élettartama 24 hónap, háromhavonta ki kell mosni.
Beépítési:
a fő vízvezetékbea szivattyú előtt vagy utánahol az 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség
Technikai információk:
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l / h): 2500Méretek (mm): 250 x 70 x 30Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország
A 10"-os FA tekercses szűrőelem leírása:Feltekercselt polipropilén szálból készült szűrőbetét, a rozsda, homok és morzsa finom részecskéinek nagy hatékonyságú szűrése.
A 25 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló eldobható betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Erősebb szennyeződések vagy nagyobb tisztítási minőségi igények esetén javasoljuk egy ATLAS DUPLEX szűrő beszerelését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5, 1 mcr).
Alkalmas ivóvízhez.
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap, a víz szennyezőanyag-tartalmától függően karbantartás nélkül.
Beépítési:
a fő vízvezetékbea szivattyú mögöttahol a 25 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség
Technikai információk:
Maximális áramlás (l / h): 2000Méretek (mm): 250 x 61 x 28Max. hőmérséklet: 45 °C.Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország
A 10 "LA-SX szénszűrő elem leírása:
A 10"-os LA-SX betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak. Eltávolítja a növényvédő szereket, rovarirtó szereket és a klórozott oldószereket.
Otthoni felhasználás: A klóros víz alapos kezelése. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: Klór kezelése élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, fordított ozmózisos egységek előkezelése.

Figyelem:
Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során a töltelék szállítás közbeni összezúzásával keletkező apró aktív szén részecskék kimosódhatnak. Ez a jelenség csak egyszeri, a jövőben nem fordul elő. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.

Technikai információk:
Átlagos eltarthatóság: 6-12 hónapKarbantartás: nincsMax. üzemi hőmérséklet: 45°CMax. áramlási sebesség: 500L / h.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 52199.54 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX) a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX) je 52199.54 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114247.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, klór- és szagszűrés (CB-EC CTO), Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződésszűrés, vas és mangán redukciója (FE SX), Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Nitrát csökkentése a vízben (QA 10 AF-SX), Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel