Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX)

26 549 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX)

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x 10 "senior filter 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó Duplex szűrőhöz1x betét 10 "LA-SX karbon levehető2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re
Szűrő leírása SENIOR 10 "MONO connect 1":
A használat:
semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezeléseivóvíz szűrése és kezelése,csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme
Technikai felhasználás:
előszűrés, mikroszűrésszivattyúk, fűtési rendszerek védelmedemineralizálás és klór eltávolításfordított ozmózisos egységek védelme
Munkakörülmények:
max. üzemi nyomás: 8 BARmax. üzemi hőmérséklet: 45°C
Technikai információk:
Minimális vízhőmérséklet: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé) mm-ben: 233 x 122 x 107
A 10"-os LA-SX szűrőelem leírása:
A 10"-os LA-SX betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak. Eltávolítja a növényvédő szereket, rovarölő szereket és a klórozott oldószereket.
Otthoni felhasználás: A klóros víz alapos kezelése. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: Klór kezelése élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, fordított ozmózisos egységek előkezelése.
Figyelem:
Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során kis aktívszén-szemcsék, amelyek a töltelék szállítás közbeni összetörésével keletkeztek, kimosódhatnak. Ez a jelenség csak egyszeri, a jövőben nem fordul elő. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.
Technikai információk:
Átlagos eltarthatóság: 6-12 hónapKarbantartás: nincsMax. üzemi hőmérséklet: 45°CMax. áramlási sebesség: 500L / h.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 26549.35 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX) a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX) je 26549.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Szag- és ízszűrés (LA-SX) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112298.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10" TRIO. Csatlakozókészlet 1". Kosz és vízkő eltávolítása, Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" Szennyezéshez, vízkőhöz és ásványtalanításhoz (HA 10SX TS polifoszfát golyókkal), Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX), Szűrőkészlet Senior 10" MONO. Teljes csatlakozás 1". Nitrát csökkentése a vízben. (QA 10 AF-SX)