Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1"

25 470 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) max 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1"

A leggyakrabban használt szűrőkészlet, szerelvények csatlakozáshoz és betétek a búvárszivattyúhoz, a háztartási vízműhöz búvárszivattyúval és a háztartási vízművekhez is önfelszívó szivattyúval.
Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x 10 "senior filter 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó Duplex szűrőhöz1x mechanikus betét RL 10 SX 50mcr2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re
Szűrő leírása SENIOR 10 "MONO connect 1":
A használat:
semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezeléseivóvíz szűrése és kezelése,csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme
Technikai felhasználás:
előszűrés, mikroszűrésszivattyúk, fűtési rendszerek védelmedemineralizálás és klór eltávolításfordított ozmózisos egységek védelme
Munkakörülmények:
max. üzemi nyomás: 8 BARmax. üzemi hőmérséklet: 45°C
Technikai információk:
Min. víz hőmérséklete: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMI/O menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé): 233 x 122 x 107 mmA készlet megnevezése: Szűrő mechanikai szennyeződésekreSzűrő: Senior 10"Betét: 1x mosható betét RL-SX 50mcrSzerelés: A szűrő a hl-re van felszerelve. vízellátás. A szivattyú ELŐTT vagy MÖGÖTT.
A 10 "RL SX 50mcr szűrőbetét leírása:
Az RL-SX mosható szűrőelem polipropilénből és 50 mcr poliészter szűrőhálóból készül. A betét mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas.
Az RL betétes szűrőt használják:
az épületbe vezető bevezető csövönegyedi készülék előttszűrőpatronok védelmeként finomabb szűréssel
Öblíthető, pl. Az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló újrafelhasználható betét a vízellátó rendszer és az összes csatlakoztatott készülék első és alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyeződés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
A szűrőpatron élettartama 24 hónap, háromhavonta ki kell mosni.
Beépítési:
a fő vízvezetékbea szivattyú előtt vagy utánahol az 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség.
Technikai információk:
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l / h): 2500Méretek (mm): 250 x 70 x 30Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25469.85 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1" a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1" je 25469.85 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38100.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10" TRIO. Csatlakozókészlet 1". Kosz és vízkő eltávolítása, Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO), Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződésszűrés, vas és mangán redukciója, Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, klór- és szagszűrés (CB-EC CTO)