Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása

40 500 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, PRODO

Leírás Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:

1x 10" szűrő senior duo 1"
1x szűrőkulcs
1+1x határoló gyűrűk szűrőbetétekhez
1x tartó a Duplex szűrőhöz
1x mechanikus betét RL 10 SX 50mcr
1x betét 10" szén 10 mcr CB-EC CTO
2x golyóscsap 1" MF, P
2x átmenet PE 32×1" ZV-re

A SENIOR 10" DUO szűrő leírása:
A SENIOR 10"-os DUO szűrő háztartási és ipari ivóvíz és használati víz kezelésére szolgál. SX jelzésű szűrőbetétek használata.
Ebben az esetben a vízkőképződést megakadályozó betét csak műszaki célokra használható, mivel a víz teljes áramlással átfolyik a polifoszfát betéten, ezért ivóvíznek nem alkalmas. Az ATLAS DOSAPROP szűrőt ivóvízhez kell használni.
Háztartási felhasználás:
ivóvíz szűrése és kezelése, akkumulátorok, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme.
Műszaki felhasználás:
előszűrés, mikroszűrés, szivattyúk, fűtési rendszerek védelme, sótalanítás és klórmentesítés, fordított ozmózisos egységek védelme.

Műszaki információk:

Max. üzemi nyomás:  8 BAR
Max. üzemi hőmérséklet: 45°C
Minimális vízhőmérséklet: 4ºC
Tartály: PET
Szűrőfej: PP
O-gyűrű tömítés:  EPDM
Bemeneti/kimeneti menet: CW 614 N sárgaréz
Méretek (M x Sz x H) mm-ben: 233 x 122 x 107

A 10" RL – SX szűrőbetét leírása:
A mosható RL-SX szűrőbetét polipropilénből és poliészter szűrőhálóból készül, 50 mcr. A betét mechanikus szennyeződések felfogására alkalmas.

RL betéttel ellátott szűrőt használnak:

az épület bejárati csövén
z egyes készülékek előtt
szűrőbetétek védelmeként finomabb szűréssel

Öblíthető, azaz. Az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló újrafelhasználható betét a vízrendszer és az összes csatlakoztatott készülék első és alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyezés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5 vagy 1 mcr).
A szűrőbetét élettartama 24 hónap, háromhavonta ki kell mosni.

Építkezés:

a fő vízellátás csövébe
a szivattyú előtt vagy után
ahol az 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség.

Technikai információk:

Max. hőmérséklet:
     45ºC

Max. áramlás (l/h):
     2500

Méretek (mm):
     250 x 70 x 30

Gyártó:
     ATLAS Filtri, Taliansko

A 10" CB-EC-CTO szűrőbetét leírása:
Klór CB-EC-CTO 10SX szűrőbetét aktív szénnel csökkenti a víz klórtartalmát és eltávolítja a szagokat az ivóvízből. A szag és a rossz íz csökkentése érdekében aktív szénnel, peszticidekkel, klórral és klorátokkal, illékony szerves anyagokkal van feltöltve.
A CB-EC-CTO 10SX klórszűrő betét élettartama a víz összetételétől függően 3-6 hónap.
A CB-EC-CTO 10SX bélés kókuszdióhéjból nyert préselt szénből készült, és a vízfogyasztás végső pontja előtti használatra készült. Szűri a finom szennyeződéseket és üledékeket.
Max. hőmérséklet: 45ºCMax. áramlási sebesség (l/h): 230Méretek (mm): 248 x 70 x 26

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 40500.3 Ft árával.

Az Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása je 40500.3 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Senior 10" DUO szűrőkészlet. Csatlakozókészlet 1". Kosz, klór és szag eltávolítása si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112281.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10 "TRIO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés-, szag- és ízszűrés (LA-SX), Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1", Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel, Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés- és vízkőszűrés (QA CF-SX)