Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE)

28 980 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE)

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:
1x 10 "senior filter 1"1x szűrőkulcs1 + 1x távtartó gyűrű a szűrőbetétekhez1x tartó Duplex szűrőhöz1x betét 10 "FE a vaseltávolításhoz2x golyóscsap 1 "MF, P2x átmenet PE 32×1 "ZV-re
Szűrő leírása SENIOR 10 "MONO connect 1":
A használat:
semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezeléseivóvíz szűrése és kezelése,csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme
Technikai felhasználás:
előszűrés, mikroszűrésszivattyúk, fűtési rendszerek védelmedemineralizálás és klór eltávolításfordított ozmózisos egységek védelme
Munkakörülmények:
max. üzemi nyomás: 8 BARmax. üzemi hőmérséklet: 45°C
Technikai információk:
Minimális vízhőmérséklet: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (Ma x Sz x Mé) mm-ben: 233 x 122 x 107
A 10" FE szűrőelem leírása:
Az FC-10Fe szűrőelemet úgy tervezték, hogy csökkentse a vastartalmat egy levehető, oxidáló gyantával töltött tartály segítségével. Felgyorsítja a vas oxidációját a víz áramlása által.
A legnagyobb hatásfok a vízfogyasztás végső pontján van lassú áramlásnál. A gyanta lehetséges regenerálása erős visszamosással a regeneráló edényben. A gyanta ellenáll a klórnak.
Élettartam: kb.800L (jelentősen függ a víz összetételétől)Max. hőmérséklet: 45 °CMax. Átfolyás: 180l / óraTartsa távol gyermekektől.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 28980.13 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE) a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE) je 28980.13 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Vas és mangán szűrés (FE) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112300.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződésszűrés, vas és mangán redukciója, Senior 10 "DUO szűrőkészlet 1" csatlakozókészlettel, Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO), Szűrőkészlet Senior 10" MONO. Teljes csatlakozás 1". Nitrát csökkentése a vízben. (QA 10 AF-SX)