Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1"

60 570 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO
Súly (kg) 2
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 8bar

Leírás Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1"

Ez a kedvezményes készlet a következőket tartalmazza:

1x szűrő Senior 10" TRIO 1"
1x szűrőkulcs
1+1x határoló gyűrűk szűrőbetétekhez
1x tartó Triplex szűrőhöz
1x anion betét 10" QA 10AF-SX (nitrátok)
1x catex betét 10" QA CF-SX (vízkő)
1x mechanikus betét 10" FA 10 mcr tekercselt
2x golyóscsap 1" MF,P
2x átmenet PE 32×1" ZV-re

SENIOR 10" TRIO szűrő leírása:
A SENIOR TRIO szűrő ivóvíz és használati víz kezelésére szolgál a háztartásokban és az iparban. SX jelzésű betétek használata. (három fokozatú szűrés)
A szűrő ára tartalmazza: szűrőtokot, kulcsot, fali tartót, betéttartót és rögzítőcsavarokat. A csomag nem tartalmaz szűrőbetétet.

Technikai paraméterek:

Max. üzemi nyomás: 8 bar
Max./Min. vízhőmérséklet:  45 °C / 4 °C
Szűrőtartály:  PET
Szűrőfej:  PP
O-gyűrű: EPDM
Bemeneti/kimeneti menet: CW 614 N sárgaréz
Méretek (M x Sz x H) mm-ben:  325 x 336 x 107

A 10" QA 10AF-SX anionbetét leírása:
Szűrőbetét rendkívül hatékony anionos gyantával a nitrát csökkentésére kis háztartási és ipari létesítményekben.
Háztartási felhasználás: 10 mg/l alá csökkentett nitráttartalmú ivóvíz előállítása, az Egészségügyi Világszervezet irányelveinek megfelelően.
Műszaki felhasználás: fordított ozmózisos egységek védelme.
A betét védelmére mechanikus előszűrőt javasolunk.
A víz nitráttartalmának csökkentésére anoxikus töltetű szűrőbetétet használnak. Ez egy gyantával töltött leszerelhető tartály, amely az ioncsere elvén működik. A víz áramlásán keresztül a vízben lévő nitrátionokat kloridionokkal helyettesíti.
Növeli a kilépő víz kloridtartalmát. Előszűrés szükséges. A melléktölteléket konyhasó oldattal regeneráljuk.
Az anionbetét élettartama a víz nitráttartalmától függ.

Műszaki információk:

Max. üzemi hőmérséklet: 45°C
Max. NaNO3 koncentráció: 200 ppm
Max. SO4 koncentráció: 200-300 ppm
Max. hőmérséklet:  45ºC
Max. áramlási sebesség (l/h): 50
Méretek (mm): 252 x 70 x 28

A 10" QA CF-SX katex betét leírása:
A 10" QA CF-SX katex töltetű szűrőpatron a víz keménységének csökkentésére szolgál. Egy kationos gyantával töltött leszerelhető tartály, amely nátriumciklusban működik. A vízben lévő kalcium és magnézium ionokat nátriumionokkal helyettesíti a vízben a vízkeménységen keresztül. víz áramlását.
Növeli a kilépő víz nátriumtartalmát. Előszűrés azonban szükséges. A kationos tölteléket konyhasó oldattal regenerálják. A kathexis betét élettartama a víz kalcium- és magnéziumtartalmától függ.
Háztartási felhasználás: ivóvíz szűrése.
Műszaki felhasználás: Minőségi vízszűrés semleges pH-val (pH=7).
Karbantartás: Nincs.
Javaslat: Használjon mechanikus előszűrőt a patron védelmére.

Műszaki információk:

Max. üzemi hőmérséklet: 45ºC
Szűrőanyag: kerámia független rács
Végfejek:  polipropilén
Lapos tömítés:  PVC
Max. áramlási sebesség (l/m): 50
Méretek (mm): 252 x 70 x 28

A 10" FA 10 mcr mechanikus tekercsbetét leírása:
A 10 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására szolgáló eldobható betét a vízrendszer és az összes csatlakoztatott készülék alapvető védelmeként szolgál.
Ez a tekercselt polipropilén szálból készült szűrőbetét finom részecskék, rozsda, homok és szemcsék rendkívül hatékony szűrésére szolgál. Nagyobb szennyezés vagy nagyobb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk egy ATLAS DUO szűrő beszerelését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5, 1 mcr).
Alkalmas ivóvízhez.
Élettartam: 3-6 hónap a víz szennyeződésétől függően karbantartás nélkül.
Építkezés:

a fő vízellátás csövébe
a szivattyúhoz
ahol a 10 mcr-nél kisebb részecskék szűrése szükséges

Műszaki információk:
Maximális áramlás (l/h): 2000Méretek (mm):   250x61x28Max. hőmérséklet:   45°C.Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 60570.11 Ft árával.

Az Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" je 60570.11 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114251.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Akciós szűrőkészletek, ingyenes szállítás PRODO - Hasonló termékek: Szűrőkészlet Senior 10" TRIO teljes csatlakozással 1" Szennyezéshez, vízkőhöz és ásványtalanításhoz (HA 10SX TS polifoszfát golyókkal), Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Klór- és szagszűrés (CB-EC CTO), Szűrőkészlet Senior 10 "MONO. Csatlakozókészlet 1". Skálaszűrés (QA CF-SX), Szűrőkészlet Senior 10 "DUO. Csatlakozókészlet 1". Szennyeződés- és vízkőszűrés (QA CF-SX)