STANDARD II szivattyú

148 661 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális áramlás (l/perc) 40
Gyártó Kovoplast
A szivattyú használata Kerti szivattyú
Súly (kg) 24
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 120x50x40

Leírás STANDARD II szivattyú

STANDARD kézi állványos szivattyúk magas kifolyóállvánnyal ivóvíz vagy használati víz szivattyúzására szolgálnak max. 40 °C hőmérsékleten mechanikai adalékok nélkül.
A munkahenger segítségével 4-30 m mélységből lehet vizet szivattyúzni.
A könnyebb rendelés érdekében kész kész készleteket készítettünk Önnek:

STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger
STANDARD II készlet, PV 75 munkahenger
STANDARD II készlet, PV 90 munkahenger

Értékelés

Bemutatjuk önnek az STANDARD II szivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 148661.12 Ft árával.

Az STANDARD II szivattyú a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az STANDARD II szivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

STANDARD II szivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za STANDARD II szivattyú je 148661.12 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S STANDARD II szivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1304.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: STANDARD T készlet, PV 65 munkahenger, STANDARD II készlet, PV 75 munkahenger, PV 75 munkahenger, PV 90 munkahenger