Standard szivattyú STANDARD II és T

15 293 Ft

Cikkszám: 9644 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO, Kézi szivattyúk és kézi pumpák, IBO

Leírás Standard szivattyú STANDARD II és T

A rúd a munkahenger és a Standard kézi szivattyú összekapcsolására szolgál. A Standard szivattyú nem üzemeltethető anélkül. Axiálisan a nyomóvezeték közepére van felszerelve, a munkahenger és a kézi szivattyú közé.
Hossz: 2m
Horganyzott acélcsövekbe történő beépítést javasolunk.
Egész éves működéshez a Standard vízelvezető rendszert ajánljuk.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Standard szivattyú STANDARD II és T, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 15293.34 Ft árával.

Az Standard szivattyú STANDARD II és T a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Standard szivattyú STANDARD II és T beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Standard szivattyú STANDARD II és T

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Standard szivattyú STANDARD II és T je 15293.34 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Standard szivattyú STANDARD II és T si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9644.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák IBO - Hasonló termékek: Alap NP 75 szivattyúhoz, Alap NP 75 szivattyúhoz, Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz, Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz