Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz

38 237 Ft

Cikkszám: 1303 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO
Súly (kg) 14
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 63x20x20
Szivattyú anyaga litina
Szivattyú meghajtás Kézi vízpumpa

Leírás Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz

Talpazat az NP 75 Nostalgia szivattyúhoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 38237.16 Ft árával.

Az Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz je 38237.16 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1303.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák IBO - Hasonló termékek: STANDARD vízelvezető rendszer, Talpazat NP 75 Nostalgia szivattyúhoz, Alap NP 75 szivattyúhoz, STANDARD vízelvezető rendszer