Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600

391 071 Ft

Cikkszám: 42243 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 8mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600

A KOMPAKT 1600 szennyvízátemelő akna egy vízálló, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely szennyvíz és iszap átszivattyúzására szolgál.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.

A KOMPAKT 1600 szivattyú csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, mint pl.

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari műveletek
rekreációs központok

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként az átemelő aknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit megtekintheti, ha rákattint a szöveg alatt található linkre, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Az aknához: IBO KRAKEN 1800 búváriszapszivattyú törőgéppel.
Köszönhetően annak, hogy a KOMPAKT 1600-as aknában nagy teljesítményű szivattyút használnak, különösen lökettérfogat tekintetében, ez a szivattyúakna elsősorban ott alkalmas, ahol nagyobb távolságra kell vizet szivattyúzni. Akkor is, ha nagy létszámú embercsoport, például 5-8 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik a helyszínen.

Tulajdonságok és előnyök:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – nincs szükség az akna betonozására (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az esetben ezt az információt rendeléskor a megjegyzésekben kell feltüntetni)
Kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

Ennek a terméknek a megvásárlásához – akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a KOMPAKT 1600 szivattyúzó szennyvízaknát – az IP 400-as búváriszapleeresztő szivattyút, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, akkor ezt a megrendelés megjegyzésében jeleznie kell – a rendelést ezután feldolgozzuk.

A szivattyútengely elhelyezkedése:
A KOMPAKT 1600 szennyvízszivattyú aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet a rendszeres gyaloglás vagy vezetés nem terhelhet. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A KOMPAKT 1600 szivattyúzó szennyvízakna a következőket tartalmazza:

Szennyvíz szivattyú akna (magasság 1600 mm)
Merülő iszapszivattyú – IBO KRAKEN 1800 búváriszapszivattyú zúzógéppel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 391071.1 Ft árával.

Az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600 je 391071.1 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42243.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: MIDI 1600 szivattyús csatornaakna, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300×1000, Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300