MIDI 1600 szivattyús csatornaakna

351 569 Ft

Cikkszám: 9514 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az akna az iszapszivattyúval teljesen össze van szerelve.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 8mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás MIDI 1600 szivattyús csatornaakna

A MIDI 1600 szennyvízakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a szivattyúzó csatorna aknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, ezért szükséges a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése.
A MIDI 1600 szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz elvezetését vagy a szennyvíz elvezetését távoli helyekről, például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
üdülőhelyek

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként az átemelő aknában használatos búváriszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Az aknában a következőket használják: WQ 15-7-1.1 búvárvíz-szivattyú zúzógéppel.
Tekintettel arra, hogy a MIDI 1600 tengely szivattyút használ, amit nagyon gyakran használnak erre a célra – ez a szivattyútengely különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nagyobb csoport, például 5-8 fő tartózkodik hosszabb ideig.
Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – nem kell betonozni az aknát (kivéve alacsony talajvízszint esetén)
poliepropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az
esetben ezt az információt a megjegyzésben kell feltüntetni rendeléskor)
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknába: DN 600mm

A termék megvásárlásához – MIDI 1600 szivattyús lefolyó akár 50% kedvezménnyel rendelhető – IP 400-as búváriszapleeresztő szivattyú, amelyet például akna szerviztisztítására használhat. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, ezt a megrendelés megjegyzésében kell feltüntetni – a megrendelés utólag átdolgozásra kerül.

Szivattyútengely helye:
A MIDI 1600 pumpatengelyt alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelnie a rendszeres járásnak vagy átjárásnak. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A MIDI 1600 szivattyútengely a következőket tartalmazza:

Szivattyúcsatorna akna (magasság 1600mm)
WQ 15-7-1,1 búvárszivattyú zúzógéppel
szelepkészlet a szivattyúhoz csatlakoztatott visszacsapó golyóscsappal

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MIDI 1600 szivattyús csatornaakna, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 351569.02 Ft árával.

Az MIDI 1600 szivattyús csatornaakna a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MIDI 1600 szivattyús csatornaakna beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MIDI 1600 szivattyús csatornaakna

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MIDI 1600 szivattyús csatornaakna je 351569.02 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MIDI 1600 szivattyús csatornaakna si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9514.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT MAX 1300×1200, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300×1000