Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300

337 743 Ft

Cikkszám: 42280 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8 mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300

A JUMBO 1300 szivattyú csatornaakna egy vízálló, teljesen felszerelt kis szivattyútelep szennyvíz és iszap szivattyúzására.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.

A JUMBO 1300 szivattyú csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy a csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, mint például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari műveletek
rekreációs központok

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként az átemelő aknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit megtekintheti, ha rákattint a szöveg alatt található linkre, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
A tengely a következőket használja: ZWQ 1500 (230V) búváriszapszivattyú vágókéssel.
Köszönhetően annak, hogy a JUMBO 1300-as tengely nagy teljesítményű szivattyút használ, ez az átemelő akna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol nagy csoportok, például 5-8 fő, éjszakára vagy hosszabb ideig tartózkodnak.

Jellemzők és előnyök a felhasználók számára:

egyszerű felépítés, kis tömeg – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó konstrukció – nincs szükség az akna betonozására (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a rendkívüli kémiai és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az esetben ezt az információt rendeléskor a megjegyzésekben kell feltüntetni)
Kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

A termék megvásárlásához – Akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a JUMBO 1300 szivattyús csatornaaknát – IP 400-as búváriszapleeresztő szivattyú, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, azt a megrendelés megjegyzéseiben jelezni kell – a rendelést utólag átdolgozzuk Önnek.

A szivattyútengely elhelyezkedése:
A JUMBO 1300 szivattyú csatorna aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy elhaladás során. Ennél a telepítésnél meg kell akadályozni a fedélhez való hozzáférést (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknaterület elkerítésével).

A JUMBO 1300 szivattyú csatorna aknája a következőket tartalmazza:

Szivattyúcsatorna akna (magasság 1300mm)
ZWQ 1500 (230V) búváriszapszivattyú vágókéssel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 337742.53 Ft árával.

Az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300 je 337742.53 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42280.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT MAX 1300×1200