MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna

313 846 Ft

Cikkszám: 22511 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az akna az iszapszivattyúval teljesen össze van szerelve.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8 mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna

A MIDI 1300 szivattyúakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amelyet szennyvíz és iszap szivattyúzására terveztek.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát elsősorban ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna hálózatra gravitációs csatlakozás nem lehetséges, ezért szükséges a bevezető és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése.
A MIDI 1300 szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, mint például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
rekreációs központok

Az ebben az aknában használt szivattyú

Búvár szennyvízszivattyú WQ 15-7-1,1 darálóval. 
ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acélból készült vágópengével rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 5-8 fő ideiglenesen vagy tartósan tartózkodik

Szivattyú lökettérfogata (m): 18
Maximális áramlás (l/perc): 230
Szivattyú teljesítmény (kW): 1.1
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt búvár szennyvízszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Köszönhetően annak, hogy a MIDI 1300-as aknában szivattyút használnak, amelyet nagyon gyakran használnak erre a célra – szivattyúzásra, ez a szivattyúakna különösen alkalmas olyan helyekre, ahol 5-8 fő lakik állandóan.
Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – nem kell betonozni az aknát (kivéve alacsony talajvízszint esetén)
poliepropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az
esetben ezt az információt a megjegyzésben kell feltüntetni rendeléskor)
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknába: DN 600mm

A termék megvásárlásához – MIDI 1300 szivattyús lefolyó akár 50% kedvezménnyel rendelhető – Búvár szennyvízelvezető szivattyú IP 400, amelyet például akna szerviztisztítására használhat. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, ezt a megrendelés megjegyzésében kell feltüntetni – a megrendelés utólag átdolgozásra kerül.

Szivattyúakna helye:
A MIDI 1300 szivattyús csatornaaknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelnie a rendszeres járásnak vagy átjárásnak. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A MIDI 1300 szivattyúakna a következőket tartalmazza:

Szivattyúcsatorna akna (magasság 1300mm)
Búvár szennyvízszivattyú WQ 15-7-1,1 darálóval
szelepkészlet a szivattyúhoz csatlakoztatott visszacsapó golyóscsappal

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 313846.21 Ft árával.

Az MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MIDI 1300x1000 szivattyús csatornaakna

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna je 313846.21 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22511.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300, Szivattyús csatornaakna MIDI 1300×1200, Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1600×1200, MIDI 1600×1000 szivattyús csatornaakna