MIDI 1300 szivattyús csatornaakna

337 743 Ft

Cikkszám: 22511 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az akna az iszapszivattyúval teljesen össze van szerelve.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 6 mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás MIDI 1300 szivattyús csatornaakna

A MIDI 1300 szennyvízakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a szivattyúzó csatorna aknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, ezért szükséges a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése.
A MIDI 1300 szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz elvezetését vagy a szennyvíz elvezetését távoli helyekről, például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
üdülőhelyek

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként az átemelő aknában használatos búváriszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Tekintettel arra, hogy a MIDI 1300-as tengely szivattyút használ, amelyet erre a célra használnak – nagyon gyakran szivattyúznak, ez a szivattyúakna különösen alkalmas olyan helyekre, ahol 2-5 fő lakik.
Az aknában a következőket használják: WQ 15-7-1.1 búvárvíz-szivattyú zúzógéppel.
Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – nem kell betonozni az aknát (kivéve alacsony talajvízszint esetén)
poliepropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az
esetben ezt az információt a megjegyzésben kell feltüntetni rendeléskor)
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknába: DN 600mm

A termék megvásárlásához – MIDI 1300 szivattyús lefolyó akár 50% kedvezménnyel rendelhető – IP 400-as búváriszapleeresztő szivattyú, amelyet például akna szerviztisztítására használhat. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, ezt a megrendelés megjegyzésében kell feltüntetni – a megrendelés utólag átdolgozásra kerül.

Szivattyútengely helye:
A MIDI 1300 pumpatengelyt alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelnie a rendszeres járásnak vagy átjárásnak. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A MIDI 1300 szivattyútengely a következőket tartalmazza:

Szivattyúcsatorna akna (magasság 1300mm)
WQ 15-7-1,1 búvárszivattyú zúzógéppel
szelepkészlet a szivattyúhoz csatlakoztatott visszacsapó golyóscsappal

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MIDI 1300 szivattyús csatornaakna, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 337742.53 Ft árával.

Az MIDI 1300 szivattyús csatornaakna a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MIDI 1300 szivattyús csatornaakna beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MIDI 1300 szivattyús csatornaakna

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MIDI 1300 szivattyús csatornaakna je 337742.53 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MIDI 1300 szivattyús csatornaakna si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22511.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: MIDI 1600×1000 szivattyús csatornaakna, Szivattyús csatornaakna MIDI 1300×1200, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1600×1200