Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000

353 966 Ft

Cikkszám: 22588 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 6mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000

A KOMPAKT 1300 szennyvízátemelő akna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely  szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a szennyvízátemelő aknát elsősorban ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A KOMPAKT 1300 szennyvízátemelő akna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását olyan távoli helyekről, mint pl.

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
rekreációs központok

Az ebben az aknában használt szivattyú:

 IBO KRAKEN 1800 szennyvíz szivattyú darálóval
ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acélból készült vágópengével rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 5-8 fő ideiglenesen vagy tartósan tartózkodik

Szivattyú lökettérfogata (m): 21
Maximális áramlás (l/perc): 233
Szivattyú teljesítmény (kW): 1,8
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Tekintettel arra, hogy a KOMPAKT 1300 aknában nagy teljesítményű szivattyút használnak, különösen lökettérfogat tekintetében, ez a szivattyúakna különösen alkalmas ott, ahol nagyobb távolságra van szükség a víz szivattyúzására. Akkor is, ha nagy csoport, például 5-8 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik a helyszínen.
Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – az aknát nem kell betonozni (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható) ezt rendeléskor a megjegyzésekbe kell beírni.
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

Ennek a terméknek a megvásárlásához – akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a Merülő szennyvízelvezető szivattyút IP 400 , amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, akkor ezt a megrendelés megjegyzésében jeleznie kell – a rendelést ezután feldolgozzuk.
A szivattyúakna elhelyezkedése:
A KOMPAKT 1300 szennyvízátemelő aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).
A KOMPAKT 1300 szivattyú csatorna aknája a következőket tartalmazza:

Szennyvíz szivattyú akna (magasság 1300 mm)
 IBO KRAKEN 1800 szennyvíz szivattyú darálóval
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 353965.51 Ft árával.

Az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300x1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000 je 353965.51 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22588.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300×1000, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1600, Szivattyús csatorna akna MIDI 1600×1200