Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200

432 548 Ft

Cikkszám: 116117 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Nincs utófeldolgozás Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel küldjük.
Vízálló IGEN. A nyél vízálló.
Anyag 8mm vastag polipropilén lapok. Az aljára 8 mm vastag lemezt használnak.
Ellenőrző bemenet átmérője (mm) 600

Leírás Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200

A KOMPAKT MAX 1300×1200 szivattyús csatornaakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát elsősorban ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A KOMPAKT MAX1300x1200 szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
rekreációs központok
Az ebben az aknában használt szivattyú

Az ebben az aknában használt szivattyú:
IBO KRAKEN 1800 DF búváriszapszivattyú törővel

ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acél vágókéssel rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 6-10 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik
Szivattyú lökettérfogata (m): 25
Maximális áramlás (l/perc): 350
Szivattyú teljesítmény (kW): 1,8
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Köszönhetően annak, hogy a KOMPAKT MAX 1300×1200-as tengely nagy teljesítményű szivattyút használ, különösen lökettérfogat tekintetében, ez az átemelő tengely különösen alkalmas ott, ahol nagyobb távolságra van szükség a víz szivattyúzására. Akkor is, ha nagy csoport, például 6-10 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik a helyszínen.

Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – az aknát nem kell betonozni (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható) ezt rendeléskor a megjegyzésekbe kell beírni.
Kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

Ennek a terméknek a megvásárlásához – Akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a KOMPAKT MAX 1300×1200 szivattyúzó szennyvízaknát – IBO FURIATKA 370 zúzós búváriszapszivattyú, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, akkor ezt a megrendelés megjegyzéseiben jeleznie kell – a rendelést ezután feldolgozzuk.

A szivattyútengely elhelyezkedése:
A KOMPAKT MAX 1300×1200 szivattyú csatorna aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A KOMPAKT MAX 1300×1200 szivattyús szennyvízakna a következőket tartalmazza:

Szennyvíz szivattyú akna (magasság 1300 mm)
Merülő iszapszivattyú – IBO KRAKEN 1800 DF búváriszapszivattyú zúzógéppel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 432548.03 Ft árával.

Az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300x1200

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200 je 432548.03 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT MAX 1300×1200 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116117.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300×1000, MIDI 1300×1000 szivattyús csatornaakna, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT MAX 1600×1000, Szivattyús csatornaakna MIDI 1300×1200