Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600

383 170 Ft

Cikkszám: 42245 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 8mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600

A KOMPAKT MAX 1600 szennyvízátemelő akna egy vízálló, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amelyet szennyvíz szennyvíz és iszap szivattyúzására terveztek.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, vagyis a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A KOMPAKT MAX 1600 szivattyúzó csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, mint pl.

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari műveletek
rekreációs központok

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként az átemelő aknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit megtekintheti, ha rákattint az alábbi linkre, amely ebben a szövegben található és tájékoztat az aknában használt szivattyúról.
Az aknában használatos: IBO KRAKEN 1800 DF búváriszapszivattyú törővel.
Tekintettel arra, hogy a KOMPAKT MAX 1600 tengely nagy teljesítményű szivattyút használ, különösen lökettérfogat tekintetében, ez az átemelő tengely elsősorban ott alkalmas, ahol nagyobb távolságra van szükség a víz szivattyúzására. Akkor is, ha nagy csoport, például 6-10 fő vagy több tartózkodik a helyszínen rövid ideig vagy hosszabb ideig.
Tulajdonságok és előnyök:

egyszerű felépítés, kis tömeg – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó konstrukció – nincs szükség az akna betonozására (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a rendkívüli kémiai és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az esetben ezt az információt rendeléskor a megjegyzésekben kell feltüntetni)
Kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

Ennek a terméknek a megvásárlásához – Akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a KOMPAKT MAX 1600 szivattyús csatorna aknát – IBO FURIATKA 370 zúzós búváriszapszivattyú, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, azt a megrendelés megjegyzéseiben jelezni kell – a rendelést utólag átdolgozzuk Önnek.

A szivattyútengely elhelyezkedése:
A KOMPAKT MAX 1600 szivattyú csatorna aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a telepítésnél meg kell akadályozni a fedélhez való hozzáférést (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknaterület elkerítésével).

A KOMPAKT MAX 1600 szivattyú csatorna aknája a következőket tartalmazza:

Szivattyúcsatorna akna (magasság 1600 mm)
Merülő iszapszivattyú – IBO KRAKEN 1800 DF búváriszapszivattyú zúzógéppel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 383170.43 Ft árával.

Az Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600 je 383170.43 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyúcsatorna akna KOMPAKT MAX 1600 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42245.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szivattyús csatorna akna MIDI 1600×1200, Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300×1000, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300×1000, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT MAX 1600×1000