Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000

303 183 Ft

Cikkszám: 38142 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 8mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000

A JUMBO 1600×1000 szivattyú csatornaakna egy vízálló, teljesen felszerelt kis szivattyútelep szennyvíz és iszap szivattyúzására.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát különösen ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A JUMBO 1600×1000 szivattyú csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy a csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, mint például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari műveletek
rekreációs központok

Az ebben az aknában használt szivattyú:

Merülő szennyvíz szivattyú ZWQ 1500 (230V) vágókéssel
ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acélból készült vágópengével rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 5-8 fő ideiglenesen
vagy tartósan tartózkodik

Szivattyú lökettérfogata (m): 16
Maximális áramlás (l/perc): 450
Szivattyú teljesítmény (kW): 1,5
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt merülő szennyvíz szivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat. Az akna használatos: ZWQ 1500 (230V) búváriszapszivattyú vágókéssel. Mivel a JUMBO 1600×1000-as aknában nagy teljesítményű szivattyút használnak, ez a szivattyúakna különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nagy csoport, például 5-8 fő tartózkodik hirtelen vagy hosszabb ideig.

Jellemzők és előnyök a felhasználók számára:

egyszerű felépítés, kis tömeg – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó konstrukció – nincs szükség az akna betonozására (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a rendkívüli kémiai és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (a bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható és ebben az esetben ezt az információt rendeléskor a megjegyzésekben kell feltüntetni)
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

A termék megvásárlásához – Akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a Merülő szennyvízelvezető szivattyút IP 400, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, azt a megrendelés megjegyzéseiben jelezni kell – a rendelést utólag átdolgozzuk Önnek.

A szivattyúakna elhelyezkedése:
A JUMBO 1600×1000 szivattyú aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy elhaladás során. Ennél a telepítésnél meg kell akadályozni a fedélhez való hozzáférést (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknaterület elkerítésével).

A JUMBO 1600×1000 szivattyú csatorna aknája a következőket tartalmazza:

Szivattyú csatorna akna (magasság 1300mm)
Merülő szennyvíz szivattyú ZWQ 1500 (230V) vágókéssel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 303183.29 Ft árával.

Az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600x1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000 je 303183.29 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600×1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38142.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szivattyús csatornaakna MIDI 1300×1200, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT 1300, Szivattyús csatornaakna JUMBO 1300, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000