Szűkítő szelep vízhez 1/2"

19 789 Ft

Cikkszám: 9165 Kategória:
Značka: Klum

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny vstupný tlak 25 bar
Regulačný rozsah na výstupe 0,5 – 6 bar
Prednastavený tlak 3 bar
Gyártó Klum, Redukáló szelep, Klum
Maximálny vstupný tlak 25 bar

Leírás Szűkítő szelep vízhez 1/2"

Sárgaréz szerelvény, amely lehetővé teszi az elosztó nyomásának csökkentését vagy csökkentését.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűkítő szelep vízhez 1/2", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 19789.14 Ft árával.

Az Szűkítő szelep vízhez 1/2" a(z) Klum tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűkítő szelep vízhez 1/2" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűkítő szelep vízhez 1/2"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűkítő szelep vízhez 1/2" je 19789.14 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűkítő szelep vízhez 1/2" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9165.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep Klum - Hasonló termékek: Szűkítő szelep vízhez 1", Szűkítő szelep vízhez 3/4", Szűkítő szelep vízhez 1/2", Szűkítő szelep vízhez 3/4"