Szűkítő szelep vízhez 1"

37 800 Ft

Cikkszám: 9167 Kategória:
Značka: Klum

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Klum, Redukáló szelep, Klum
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 18x15x6
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 0,5 – 6 bar

Leírás Szűkítő szelep vízhez 1"

Sárgaréz szerelvény, amely lehetővé teszi az elosztó nyomásának csökkentését vagy csökkentését.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűkítő szelep vízhez 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 37800.28 Ft árával.

Az Szűkítő szelep vízhez 1" a(z) Klum tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűkítő szelep vízhez 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűkítő szelep vízhez 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűkítő szelep vízhez 1" je 37800.28 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűkítő szelep vízhez 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9167.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep Klum - Hasonló termékek: Szűkítő szelep vízhez 3/4", Szűkítő szelep vízhez 3/4", Szűkítő szelep vízhez 1/2", Szűkítő szelep vízhez 1/2"