Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel

53 257 Ft

Cikkszám: 116488 Kategória:
Značka: Aquart

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquart, Redukáló szelep, Aquart
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 22x7x8
Súly (kg) 2,5
Csatlakozás mérete 1"
Nyomás (bar) 1,5 – 6 bar

Leírás Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel

Az 1"-os víznyomás-csökkentő szelep szűrővel és nyomásmérővel megakadályozza, hogy szennyeződések, például rozsdaszemcsék, homokszemek és egyéb szennyeződések bejussanak az ivóvízelosztó rendszerbe, miközben állandó ivóvíznyomást tartanak fenn a mögötte lévő rendszerben. A csomag tartalmaz egy csavarkulcsot a szűrőanyához és leeresztő szelepet.
1" vízcsökkentő szelep szűrővel és nyomásmérővel megvédi az ivóvízelosztó rendszereket a nagy nyomástól azáltal, hogy csökkenti a szelep kimeneti nyomásátkiválasztott szintre. A kimeneti nyomás állítható, és nem változik a bemeneti nyomás változásával. A kimeneti nyomás beállítása forgatással lehetséges azöld vezérlővel. Háztartási, de kereskedelmi épületek ivóvíz elosztására is javasolt a választott kimeneti nyomás 4 bar-ra.A szükséges kimeneti nyomás minden új előre beállított beállítása után a szabályzó elosztót szükséges a szelep mögött kinyitni és bezárni. A szűrőt legalább 6 havonta egyszer, vagy szükség esetén gyakrabban át kell öblíteni. A műanyag alsó részén található egy leeresztő szelep, amelyet 2-3-szor rövid időre teljesen ki kell nyitni és zárni, ami lehetővé teszi a leülepedett szennyeződés kiáramlásáta szűrőn a rendszerből.Szükség esetén a leeresztő szelepnek külső menetére szerelhető  tömlőcsatlakozóval  egy tömlőn keresztül a szennyezett vizet egy másik helyre el lehet vezetni. A szűrő tisztításakor, valamint a visszamosási ciklus alatt az ivóvízellátás nincskorlátozva. Szükség esetén a szűrő cserélhető egy újra. A műanyag bank kioldásához szükséges kulcsot tartalmazza aszűrő, illetve a  redukciós szelep . A szűrőkarbantartást csak szakképzett személyzet végezheti a DIN 1988 szerint, amelyet be kell tartani a vonatkozó szabványok és előírások szerint.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 53257.45 Ft árával.

Az Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel je 53257.45 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116488.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep Aquart - Hasonló termékek: Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr, Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel, Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr, Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel