Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel

42 356 Ft

Cikkszám: 9170 Kategória:
Značka: Aquart

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquart, Redukáló szelep, Aquart
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 22x7x8
Súly (kg) 2,5
Csatlakozás mérete 3/4"
Nyomás (bar) 1,5 – 6 bar

Leírás Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel

A 3/4"-es víznyomás-csökkentő szelep szűrővel és nyomásmérővel megakadályozza, hogy szennyeződések, például rozsdaszemcsék, homokszemcsék és egyéb szennyeződések bejussanak az ivóvízelosztóba, miközben fenntartja az állandó ivóvíznyomást a mögötte lévő rendszerben. A csomag tartalmaz egy anyakulcs.szűrő és leeresztő szelep.

A 3/4"-es vízcsökkentő szelep szűrővel és nyomásmérővel megvédi az ivóvízelosztó rendszereket a magas nyomástól azáltal, hogy csökkenti a szelep kimeneti nyomásáta kiválasztott szinten. A kimeneti nyomás állítható, és nem változik a bemeneti nyomás változásával. A kimeneti nyomás beállítása forgatással lehetséges azöld vezérlővel. Háztartási, de kereskedelmi épületek ivóvíz elosztására is javasolt a választott kimeneti nyomás 4 bar-ra.A szükséges kimeneti nyomás minden új előre beállított beállítása után a szabályzó elosztót szükséges a szelep mögött kinyitni és bezárni. A szűrőt legalább 6 havonta egyszer, vagy szükség esetén gyakrabban át kell öblíteni. A műanyag alsó részén található egy leeresztő szelep, amelyet 2-3-szor rövid időre teljesen ki kell nyitni és zárni, ami lehetővé teszi a leülepedett szennyeződés kiáramlásáta szűrőn a rendszerből.Szükség esetén a leeresztő szelepnek külső menetére szerelhető  tömlőcsatlakozóval  egy tömlőn keresztül a szennyezett vizet egy másik helyre el lehet vezetni. A szűrő tisztításakor, valamint a visszamosási ciklus alatt az ivóvízellátás nincskorlátozva. Szükség esetén a szűrő cserélhető egy újra. A műanyag bank kioldásához szükséges kulcsot tartalmazza aszűrő, illetve a  redukciós szelep . A szűrőkarbantartást csak szakképzett személyzet végezheti a DIN 1988 szerint, amelyet be kell tartani a vonatkozó szabványok és előírások szerint.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 42355.77 Ft árával.

Az Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel je 42355.77 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízcsökkentő szelep 3/4" szűrővel és nyomásmérővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9170.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep Aquart - Hasonló termékek: Vízcsökkentő szelep 1" szűrővel és nyomásmérővel