Vízkeménységi teszt – Titrant

7 799 Ft

Cikkszám: 17127 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Vízlágyítók, Atlas Filtri

Leírás Vízkeménységi teszt – Titrant

A tesztkészlet a víz állandó keménységének nagyon pontos mérésére szolgál.
Ezzel a mérőkészlettel megméri a víz kalcium- és magnéziumtartalmát, vagyis a vízkőképző anyagokat.
A készlet · tartalmaz egy kb 50 méréshez alkalmas oldatot tartalmazó edényt és egy mérőpoharat 5 ill 10 ml vizsgált vízre.
Ezek a vízkeménység mérésére szolgáló cseppek különösen alkalmasak a kémiai vízlágyítók hatékonyságának meghatározására.

UTASÍTÁS:
1. Öblítse ki a kémcsövet az analizálandó vízzel.
2. Töltse fel a csövet vízzel az 5 ml-es jelig.
3. Cseppenként adja hozzá a Titrant-ot, és minden hozzáadás után jól keverje össze. Számolja meg a cseppeket, amíg a szín vörösről zöldre nem változik. 5 ml-es vízmintában minden csepp 1°dH értéknek, 10 ml-es mintában minden csepp 0,5°dH értéknek felel meg.
Megjegyzés: °dH – német frontális keménységi fok, ahol:
1°dH = 10 mg CaO / l = 7,2 mg MgO / l = 0,18 mmol / l = 1,7 °F
CaO – Kalcium-oxidMgO – Magnézium-oxidmmol / l – kalcium és · magnézium összege°F – francia teljes keménységi fok
Az Egészségügyi Minisztérium szabványa szerint a közüzemi vízellátó rendszerekben a víz keménysége nem haladhatja meg az 5 mmol/l határértéket!

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízkeménységi teszt – Titrant, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7799.07 Ft árával.

Az Vízkeménységi teszt – Titrant a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízlágyítók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízkeménységi teszt – Titrant beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízkeménységi teszt - Titrant

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízlágyítók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízkeménységi teszt – Titrant je 7799.07 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízkeménységi teszt – Titrant si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17127.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízlágyítók Atlas Filtri - Hasonló termékek: Tábla só a regenerációhoz (25 kg), Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el, Tartalék töltet vízlágyítóhoz, gyanta (25 l)