Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el

243 372 Ft

Cikkszám: 113665 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 1040x320x500

Leírás Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el

Házi víztisztító telep 100m3 x dH kapacitással, ami azt jelenti, hogy a tisztítómű 100m3 1°dH és 0°dH keménységű vizet tud kezelni. A víz aktuális keménységének megfelelően a víz fajlagos keménységére való kapacitást a megfelelő átalakítás határozza meg. A regeneráló oldatot tartalmazó tartályt és az aktív töltetű nyomótartályt egy 3/8"-os cső választja el és köti össze. A regeneráló sót egy szürke műanyag edénybe öntik. Teljesen automata készülék. A kezelő időnként ellenőrzi vagy beállítja az aktuális időt a vezérlőfej kijelzőjén, és rendszeresen sótartályokba önti a regenerációs sót.Az aktív tömés élettartama: 7-10 év.Teljesítményfelvétel: 7W
Az épület hidegvíz bemeneténél vízlágyítók vannak beépítve. A kilépő víz keménysége háromutas keverőszeleppel állítható a kívánt értékre. Ha a kimenő víz keménysége nullára van állítva, nincs vízkőképződés.
A vízlágyítók főbb tulajdonságai:72 órás memória áramkimaradás esetén.Minden beállítás, mint például a belépő víz keménysége, kapacitása, regenerálási ideje, regenerálási időköze megmarad.Digitális LCD kijelző a készülék aktuális funkciójának jelzésével.
Érezni fogja a lágyító készülékek előnyeit az energiamegtakarítás terén is: vízelosztó rendszerek, akkumulátorok, fűtés, bojlerek, bojlerek védelme, medencetechnika, mosógépek, mosogatógépek, kávéfőzők, vasalók, villamos energia megtakarítás, tisztító- és mosószerek megtakarítása , kazánok, kazánok, vízkővel fűtőtestek eltömődésének megakadályozása.
A vízlágyítók olyan eszközök, amelyek eltávolítják a kalciumot, magnéziumot és részben vasat a szállított vízből, de csak minimális mennyiségben. Professzionális vezérlőfejeket használunk európai és Európán kívüli gyártóktól, biztosítva a magas felhasználói kényelmet. A havi fogyasztás és a vízelemzés alapján meghatározott vízkeménység szerint.
Konzultálunk Önnel az optimális megoldásról, javasoljuk a felszerelés és az esetleges segédberendezések helyes kiválasztását.
Feldolgozó üzem típusa: A 25
Szabályozószelep: RX G3/4"+ by-pass szelep
Tartály méret: 9×35
Töltési térfogat: 25 l
Méretek M x Sz x H: 1040 x 320 x 500
Max. áramlási sebesség: 1m3
Sótartály mérete: 70 l
Sófogyasztás: 5 kg
Csatlakozó menet: G3/4"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 243372.1193 Ft árával.

Az Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízlágyítók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízlágyítók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el je 243372.1193 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113665.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízlágyítók Atlas Filtri - Hasonló termékek: Tartalék töltet vízlágyítóhoz, gyanta (25 l), Tábla só a regenerációhoz (25 kg), Tartalék töltet vízlágyítóhoz, gyanta (25 l), Vízkeménységi teszt – Titrant