Tábla só a regenerációhoz (25 kg)

12 026 Ft

Cikkszám: 17125 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Vízlágyítók, Atlas Filtri
Súly (kg) 25

Leírás Tábla só a regenerációhoz (25 kg)

Tablettasó a BS sorozat lágyítóinak regenerálásához.
Kerek tabletták (nátrium-klorid, NaCl) alsó és felső hengeresen domború felülettel, fehér színűek, szagtalanok, sós ízűek, vízben oldva iszaposodás nélkül, egyenletesen oldódnak, nem bomlanak szét kisebb kristályokra.
Átmérő: ø 20mm, magasság: 12,5mmÁtmérő: ø 25mm, magasság: 12mm
Technikai paraméterek
NaCl: 99,10% – 99,90%Ph 1% r-n: 6,3 ÷ 8,0Keménységi együttható: 250 – 349 N / cm2Kopásállóság: 0,5%Oldhatatlan anyagok: 0,002%Kalcium: 0,002%vas: 0,003%Magnézium: 0,001%Szulfátok: 0,12%Nedvesség: 0,03%
Mechanikai és kémiai tulajdonságok
Az xy nyomóerő értékei a tabletta zúzás pillanatában (t.) 6 <xy <9Egyszeri erő a tabletta zúzásának pillanatában 85kg / 1 dbA sótabletták gyártásánál megfelelő gépeket használunk, amelyek garantálják a szükséges nyomást a tabletták gyártása soránA tabletták előállításához használt sót normál bepárlással nyerik, és nem tartalmaz "jód- vagy lágyító" komponenst.A só megfelel a PN-86 / C-84081/02 szabvány követelményeinek
SZLOVÁKIÁBAN KÉSZÜLT

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tábla só a regenerációhoz (25 kg), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 12025.63 Ft árával.

Az Tábla só a regenerációhoz (25 kg) a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízlágyítók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tábla só a regenerációhoz (25 kg) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tábla só a regenerációhoz (25 kg)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízlágyítók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tábla só a regenerációhoz (25 kg) je 12025.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tábla só a regenerációhoz (25 kg) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17125.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízlágyítók Atlas Filtri - Hasonló termékek: Tartalék töltet vízlágyítóhoz, gyanta (25 l), Vízlágyító K25 Solo G3/4" by-pass-el, Vízkeménységi teszt – Titrant