Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

140 208 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 85
Maximális áramlás (l/perc) 45
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

A 2,5"-os  STM 31  búvárszivattyúval és WATER-PASS 2- vel ellátott, automata házi vízmű főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 2,5"-es STM 31búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal vagy a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
A 2,5" STM 31 úszó járókerekes búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas elosztóvezetékbe szerelve a nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra. öntözés vagy permetezés vízzel.

A 2,5" STM 31-es szivattyú hidraulikus része el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető.
Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell túl drága és különösen gyors, ami a hiba nagy előnye.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 2,5" STM 31 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként.

A WATER-PASS 2 intelligens vezérlőegység a szivattyú működésének és védelmének hatékony szabályozására szolgáló eszköz.

A WATER-PASS 2 a szivattyú működését a csőben lévő víznyomás szintjének változásainak és a csövön keresztüli vízáramlásnak a vizsgálatával szabályozza.
Az automatikus bekapcsolás a vízellátó rendszerben a beállított bekapcsolási nyomás alá eső víznyomás-eséstől és a WATER-PASS 2-vel felszerelt csőben lévő áramlási sebességtől függ.
A gyakorlatban a WATER-PASS 2 vezérlőegység bekapcsolja a szivattyút, ha kinyitják a vízcsapot (vagy a locsolókat kinyitják), és körülbelül 6 másodperccel a csap (vagy az öntözőberendezések) elzárása után kikapcsol.

A WATER-PASS 2 egység beépített védelmi funkciói

Teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat, köszönhetően az aktiválási nyomás beállításának
A szivattyú védelme szárazonfutás ellen. Vízhiány esetén a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását.
A szivattyú védelme a víz ellenirányú áramlása ellen a beépített visszacsapó szelepnek köszönhetően
Szivattyúvédelem vízösszerázódás ellen

Az automatikus házi vízmű  STM 31búvárszivattyúval és WATERPASS 2- el a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú STM 31
WATER-PASS 2 vezérlőegység
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz

Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"

Átmeneti darab belső menettel 32×1"
felfüggesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 140208 Ft árával.

Az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el je 140208 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119956.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 20, BRIO PC-13 – RTS, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS