Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS

129 238 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 82
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS

Az automata házi vízművet 3TI-20 búvárszivattyúval PC-16-tal főleg szezonálisan használják, főleg öntözésre.
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a szettben a vezérlőegység előtt nyomáscsökkentő szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. Az 1"-os víznyomás-csökkentő szelepet a csomag tartalmazza.
A búvárszivattyúk ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek nagyobb mélységből (több mint 8 m) vagy nagyobb távolságból nyert ivóvízzel történő ellátására szolgálnak.
A tiszta vízhez alkalmas búvárszivattyúkhoz mellékeljük a használati útmutatót és jótállási jegyet.
A 3Ti-20 merülő szivattyú fokozottan ellenáll a homoknak és más, kopást előidéző anyagoknak, amelyek előfordulhatnak a vízben.
RTS (Resistance To Sand= homoktűrő) jelzésű merülő szivattyú.
A 3Ti-20 úszó járókerékkel ellátott merülő szivattyút új, friss aknákhoz, kutakhoz, tartályokhoz, és gyűjtőaknákhoz tervezték.
Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére, ha az elosztóvezetékbe került beépítésre, továbbá háztartási vagy ipari használatra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre.

A 3Ti -20 szivattyú hidraulikus része el van választva motortól (a szivattyú nem monoblokkból készült) – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Az esetleges javításnak (amit mi végzünk) nem kell feltétlenül költségesnek lennie, de mindenképpen gyors, ami az esetleges meghibásodás esetén feltétlenül előnyös.
A szivattyú termikus védelemmel – biztosítékkal rendelkezik

PC-16 vezérlőegység manométerrelönindítóvala szivattyú működésének vezérlésére, biztosítja a nyomáskapcsoló és/vagy a hidrofor tartály működését, így lehetővé teszi a merülő vagy önfelszívó, más szóval felszíni szivattyúk automatizálását. A nyomás csökkenésétől és az víz áramlásának leállításától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A PC-16 vezérlőegységgel NINCS szüksége hidrofor tartályra, nyomáskapcsolóra sem szárazon futás elleni védelemre. A manométerrel ellátott PC-16 vezérlőegység biztosítja a szárazon futás elleni védelmet- víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Ez megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől.
A PC-16 vezérlőegység kézi beavatkozás nélkül próbálja meg újraindítani a szivattyút – ha még mindig nem áll rendelkezésre víz, a PC-16 kikapcsolja a szivattyút. Az adott ciklus naponta többször megismétlődhet, ami előnyt jelenthet az automatikus öntözésnél.
Javasoljuk a PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetérehasználatát tiszta vízvezetékekben, melyek szennyeződés és lerakódás mentesek, ellenkező esetben szükséges a megfelelő szűrő felszerelése az adott berendezés elé.
A termék előnyei:

automatikus újraindítás szárazon futás esetén
szivattyúkkal együtt, azaz automataként használható
beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához

Működés – alapadatok:

A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindító szárazindítással a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ekkor a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul el, abban a pillanatban, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, a szárazonfutás önindításakor is.
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetére a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezt követően a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul el, abban a pillanatban, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, szárazon futás esetén történő önindításkor. A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetére bárhol beszerelhető a szivattyú és az első vízkivételi pont között. Biztosítani kell az elosztó összes csatlakozásának tökéletes tömítését.

Műszaki adatok:

Tápellátás 230V
Max. áram 10A; 1,3 kW
Max. megengedett nyomás 10bar
Folyadék max. hőmérséklete 55 °C
Csatlakozások: bemenet / kimenet G 1"

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3Ti-20
PC-16 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 129237.74 Ft árával.

Az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű 3Ti-20  búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS je 129237.74 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38755.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3,5" SCM 2-14 – RTS PC-20 P-vel., Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS, Automata házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 28 BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS