Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS

183 311 Ft

Cikkszám: 39091 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 100
Maximális áramlás (l/perc) 250
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 3
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO

Leírás Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS

Az IBO 4SD 8-15 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és más, a vízben található koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand =Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
Az úszó járókerekes IBO 4SD 8-15 búvárszivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztó csővezetékbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
Az IBO 4SD 8-15 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
Az IBO 4SD 8-15 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
Ha a szivattyút új / friss kútban vagy fúrólyukban használja, javasoljuk a fertőtlenítés használatát.A PolyWELL fertőtlenítés alkalmazásával elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 183310.53 Ft árával.

Az Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS je 183310.53 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39091.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS, Búvárszivattyú SKM 150, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS, Búvárszivattyú 4 SD 8-25 / 400V – RTS