Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS

112 321 Ft

Cikkszám: 38410 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 152
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS

A 3Ti-37 búvárszivattyú a kopásálló anyagoknak köszönhetően megnövelt ellenálló képességgel rendelkezik a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben:

úszó noryl járókerekek
burok, tengely és forgórész AISI 304 rozsdamentes acélból
szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-37 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
A 3Ti-37 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére az elosztó csővezetékbe szerelve, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3Ti-37 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 3Ti-37 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 112321.34 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3Ti-37 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS je 112321.34 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38410.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox, Mélykúti szivattyú IBO 3 SCR – 0,25, Búvárszivattyú SKT150, Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS