Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37

54 063 Ft

Cikkszám: 38294 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 60
Maximális áramlás (l/perc) 30
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO

Leírás Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37

A 3" (három colos, 74 mm átmérővel) SQIBO – 0,37 mélykúti csőszivattyú kivitelezése masszív, karbantartásmentes, széleskörű használatra alkalmas.
Felhasználás:
Ivó- és használati víz szivattyúzására tervezték. Az SQIBO – 0,37 merülő szivattyú praktikus és sokoldalú használata elsősorban méretei miatt lehetséges.
Ez a keskeny szivattyú nagyon keskeny aknákban is használható.A merülő szivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, hétvégi házak, iskolák és gazdasági létesítmények vízvezeték- rendszerének kiépítésére, valamint kerti öntözési rendszerek vízellátásához. Az SQIBO – 0,37 merülő szivattyú kiválóan alkalmas hidrofor tartállyal ellátott házi vízművekhez is.
Ha a mélykúti csőszivattyút olyan aknában, vagy kútban használják, amely kopást előidéző anyagokat is tartalmaz, előfordulhat, hogy az orsó idővel elkopik, és a szivattyú veszít a nyomásából. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikai részét – a teljes szettet ki kell cserélni: orsó, rotor, állórész. Mivel a szett olyan fogyóeszköz, amely akár évekig károsodás nélkül, más esetekben rövidebb ideig tart ki – a felhasználástól függően, a garancia csak a csere munkafolyamatára vonatkozik. 

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 54062.63 Ft árával.

Az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mélykúti szivattyú 3 - SQIBO - 0,37

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37 je 54062.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,37 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38294.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 3,5" SC 3-25 400V – RTS, Búvárszivattyú 3" STM 24 – RTS, Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,75, Búvárszivattyú 3,5 "SC 2-18 400V – RTS