Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX

74 694 Ft

Cikkszám: 38782 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 20
Maximális áramlás (l/perc) 170
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.8
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX

Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását sekélyebb mélységből (akár 8 m-ig), vagy a vízellátó rendszerek víznyomásának növelésére szolgálnak.
A CPM egyfokozatú centrifugálszivattyú nem agresszív folyadékok szivattyúzására szolgál, amelyek 0,27 kg / m3 tömegű, nem koptató és szilárd anyagok szennyeződéseit tartalmazzák.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete legfeljebb 60 ° C. A szivattyú folyamatos üzemre alkalmas. A víz és por elleni védelmi osztály IP44. A tekercselés szigetelési osztálya B.
A CPM centrifugálszivattyú minden vízzel érintkező része AISI 304 rozsdamentes acélból készült. Mechanikai alkatrészek: szén / kerámia / NBR.
A CPM 20 INOX szivattyú használata:

családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
a víznyomás növelése a vízellátó rendszerekben
öntözés
házi vízmű részeként

A CPM 20 INOX szivattyú előnyei:

nagy szivattyúáramlás
csendes működés
korrózióálló
egyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 74693.78 Ft árával.

Az Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX je 74693.78 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Centrifugálszivattyú CPM 20 INOX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38782.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel, Önfelszívó szivattyú MH PRO 120/65, DP 355 önfelszívó szivattyú Venturi csővel, Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox tartozékokkal