DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel

41 245 Ft

Cikkszám: 119621 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 23
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel

Az egyfokozatú, önfelszívó centrifugális felületi szivattyú DP 370 olyan rendszerrel van felszerelve, amely akár 23 m-re növeli a szívási magasságot Venturi-cső használatával. Családi házak kutak tiszta vízzel való ellátását szolgálja.

A DP 370 szivattyú közvetlenül a motor tekercsére szerelt hővédelemmel van felszerelve.
A nyomáskapcsolóval és hidrofor tartállyal ellátott DP 355 szivattyút azonnal csatlakoztathatja a hidrofor tartályhoz, és ezzel egy működőképes házi vízművet kap.
Összességében a DP 370 szivattyúk nagyon népszerűek és alacsony áron, tartós és bevált anyagokból készülnek. A járókerék és a diffúzor noryl anyagból készül. A mechanikus tömítés kerámia, grafit és NBR kombinációjából készül. A szivattyúház és a belső fal/konzol öntöttvasból készült. A szivattyú tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

Használat:

Tiszta, hideg víz szivattyúzásához saját csapból
Családi házak és üdülő telkek vízellátására
Kertek és pázsit öntözésére
A szivattyú nyomáskapcsolóval, nyomásmérővel és hidrofor tartállyal összeköttetésben szolgál házi vízműként
A nyomás növelésére a csővezetékben

Előnyök: 

A szívómagasság a Venturi csővel 23 m-re nőtt
Kiváló ár/teljesítmény arány
Minőségi konstrukció és tartós anyagok

Technikai paraméterek

A folyadék maximális hőmérséklete 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet 40°C
Szigetelési osztály: B
Üzemmód: folyamatos
Védettség: IP44
Motor fordulatszám: 2850 ford./perc

Értékelés

Bemutatjuk önnek az DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 41244.52 Ft árával.

Az DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel je 41244.52 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119621.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX, Önfelszívó szivattyú MHI 1500 inox, Önfelszívó szivattyú MHI 1300 inox tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú MH PRO 120/65 tartozékokkal