Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS

235 986 Ft

Cikkszám: 117056 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 143
Maximális áramlás (l/perc) 52
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS

Az AQUA ST 3T-46 230V búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz szivattyúzására szolgál. Az AQUA ST 3T-46 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
A búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és gazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési, kerti öntözési vízellátásra.
Az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú friss, új kutakban, fúrásokban is használható, mert képes beszívni és szivattyúzni a friss, új kutakban általában még megtalálható homokot vagy egyéb csiszolóanyagot tartalmazó vizet.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen további termékeket is választhat széles kínálatunkból, az Önnek leginkább megfelelőt.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
A 3T 3"-os szivattyúknak számos előnye van:

A hidraulikus részük el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokknak épült (egyesek) – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell, hogy túl drága legyen.
Energiatakarékosak.
A mindössze 75 mm-es átmérőnek köszönhetően ezek a szivattyúk szűk kutakból történő víz szivattyúzására is használhatók.
A szivattyú tartósan legfeljebb 50 g koptató anyagot (szennyeződést) tud felszívni/m3, rövid távon akár 150 g/m3. és ezért friss kutakba és fúrásokba is alkalmas.

Ha Önnek kényelmesebb fekve hidrofor tartályt használni, elegendő ezt a tényt a megjegyzés rovatban feltüntetni a sorrendben. A házi vízmű ára nem változik.

A  házi vízmű AQUA ST 3T-46 / 60L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú AQUA ST 3T-46
függőleges hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 235986.32 Ft árával.

Az  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

 Házi vízmű  búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS je 235986.32 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 60L – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117056.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 – SDM24 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 60L – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3,5" SC 2-18 400V / 60l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-15 / 60l – RTS