Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS

207 192 Ft

Cikkszám: 117055 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 72
Maximális áramlás (l/perc) 52
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS

Házi vízmű Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L búvárszivattyúval 90 mm átmérőjű furatokhoz.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand =Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Tapasztalt szakértő tanácsa:

Kiváló választás új/friss tavakhoz vagy kutakhoz.
A búvárszivattyúval ellátott házi vízmű, vagy más szóval szivattyúkészlet alkalmas családi házak, kertészek vagy nyaralók fúrólyukból vagy kútból történő vízellátására.
Az Omnigena AQUA ST 3T-23 búvárszivattyú kiváló választás, ha minőséget keres nagy garanciával – 4 év kiterjesztett garanciával és garancián túli szervizzel.

Az Omnigena AQUA ST 3T 3" szivattyúk számos előnnyel rendelkeznek:

Hidraulikus részük el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült (egyesek azok) – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem biztos, hogy túl drága, mivel korábban volt).
Energiatakarékosak.
A mindössze 75 mm-es átmérőnek köszönhetően ezek a szivattyúk szűk kutakból történő víz szivattyúzására is használhatók.
A szivattyú tartósan akár 50 g koptató anyagot (szennyeződést) tud felszívni/m3. Rövid távon akár 150 g/m3 ezekből az anyagokból. Ezért alkalmas friss kutakra és fúrásokra.

Az Omnigena AQUA ST – 3T-23-0,55,230V 3" búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek kialakítására, valamint vízellátásra. permetezés és kerti öntözés.
Az úszó járókerekes Omnigena AQUA ST – 3T-23 búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre. Az AQUA ST sorozatú szivattyúk kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz alkalmasak.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen további termékeket is választhat széles kínálatunkból, az Önnek leginkább megfelelőt.
Ha Önnek kényelmesebb fekve hidrofor tartályt használni, elegendő ezt a tényt a megjegyzés rovatban feltüntetni a sorrendben. A házi vízmű ára nem változik.
A házi vízmű AQUA ST 3T-23 / 60L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú AQUA ST 3T-23
függőleges hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 207191.61 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS je 207191.61 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117055.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 60l – RTS, Házi vízmű Omnigena EVJ 1,2 / 60L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5'' STM 31 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval