Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200

18 029 Ft

Cikkszám: 22926 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Műanyag vízmérő aknák, PRODO
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 20×60
Súly (kg) 2

Leírás Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200

Hosszabbító – tengelynyak hosszabbító klasszikus vízmérő aknák és szivattyúcsatorna aknák nyakának meghosszabbításához.
Ha vásárolt ilyen gyógyszert, vagy megvásárolta a www.prodoshop.hu üzletünkben, akkor a bővítmény megfelelő az Ön számára.
Hosszabbító – A nyakszár hosszabbító általában a képen látható színben kapható (sötétbarnától feketéig), de világos (szürke-bézs) színben is.
Ez a hosszabbítás nem monolit tengelyhez való.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 18028.92 Ft árával.

Az Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hosszabbítás - tengelynyak kiterjesztés 200

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200 je 18028.92 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22926.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Vízóra akna 1600×1000 fagyvédelemmel, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 400, Vízmérő akna kerek PP 1300×1200, Vízóra kerek PP 1600×1200