JSW 200 önfelszívó szivattyú

94 927 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 53
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.8
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás JSW 200 önfelszívó szivattyú

A JSW 200 centrifugális vízszintes szivattyú a családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál olyan kutakból, ahol a szívómagasság nem haladja meg a 8 m-t.
A JSW 200 szivattyú alkalmazása:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és nyomástartó edénnyel együtt háztartási vízműként

A szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél házas szivattyúkat ajánlunk.
A JSW 200 szivattyú előnyei:

megbízhatóság
egyszerű művelet
kiváló ár-teljesítmény arány

Értékelés

Bemutatjuk önnek az JSW 200 önfelszívó szivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 94927.42 Ft árával.

Az JSW 200 önfelszívó szivattyú a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az JSW 200 önfelszívó szivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

JSW 200 önfelszívó szivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za JSW 200 önfelszívó szivattyú je 94927.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S JSW 200 önfelszívó szivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38943.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 50-54 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú JET 100A, Önfelszívó szivattyú Garden 1000