Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal

44 036 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal

Önfelszívó szivattyú öntöttvas szivattyúházzal. A szivattyú hővédelemmel van felszerelve.
A JET 100A szivattyú alkalmazása:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
szivattyúzás

A szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél házas szivattyúkat ajánlunk.

A JET 100A szivattyú előnyei:

beépített hőkapcsoló (motor kiégés elleni védelem)
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

A JET 100A önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a JET 100A önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 44035.98 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal je 44035.98 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38455.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 50-54 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú JET 100A, JSW 200 önfelszívó szivattyú, Önfelszívó szivattyú Garden 1000