Önfelszívó szivattyú Garden 1000

41 346 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 40
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú Garden 1000

A Garden 1000 centrifugális önfelszívó szivattyú egy teljesen műanyagból készült szivattyú, amely normál öntözésre alkalmas.
A Garden 1000 szivattyú használata:

családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
a víznyomás növelésére a vízellátó rendszerekben
öntözés
házi vízmű részeként

A Garden 1000 szivattyú előnyei:

csendes működés
korrózióálló
egyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Garden 1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 41346.12 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Garden 1000 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Garden 1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Garden 1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Garden 1000 je 41346.12 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Garden 1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40062.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 50-54 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: JSW 200 önfelszívó szivattyú, Önfelszívó szivattyú JET 100A tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú JET 100A