Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia

42 949 Ft

Cikkszám: 1212 Kategória:
Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális áramlás (l/perc) 28
Merülési mélység (m) 7
Gyártó Omnigena
A szivattyú használata Kerti szivattyú
Súly (kg) 18

Leírás Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia

Az NP 75 Nostalgia kézi szivattyú szerkezetileg megegyezik az NP 75 alapkonstrukciójával. A szürke öntöttvas öntvények külső részének díszítőelemei határozzák meg a szivattyú és a 630 mm magasságú talpazat nosztalgikus megjelenését.
A kézi szivattyú felhasználása – az Omnigena NP 75 Nostalgia szivattyúk akár 7 méter mélységből is felszívják a vizet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 42948.86 Ft árával.

Az Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia je 42948.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1212.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Omnigena - Hasonló termékek: Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25, Kézi pumpa, szivattyú NP 75