Kézi szivattyú NP 75

35 714 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális áramlás (l/perc) 28
Merülési mélység (m) 8
Gyártó Omnigena, Kézi szivattyúk és kézi pumpák, Omnigena
A szivattyú használata Kerti szivattyú
A szivattyú használata Vízszivattyú

Leírás Kézi szivattyú NP 75

Az Omnigena NP 75 kézi szivattyúi a legkisebb típusú kútszivattyúk. A dugattyú közvetlenül a kifolyócsőben található. Az NP75 szivattyú 630 mm magasságú talapzatra is felszerelhető.
A kézi szivattyú felhasználása – az Omnigena NP 75 szivattyúk akár 7 méter mélységből is felszívják a vizet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Kézi szivattyú NP 75, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 35713.67 Ft árával.

Az Kézi szivattyú NP 75 a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Kézi szivattyú NP 75 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Kézi szivattyú NP 75

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Kézi szivattyú NP 75 je 35713.67 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Kézi szivattyú NP 75 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 312.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Omnigena - Hasonló termékek: Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25, Kézi szivattyú NP 75 Nostalgia, Kézi pumpa, szivattyú NP 75, Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia