Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25

20 705 Ft

Cikkszám: 1311 Kategória:
Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 2
Maximális áramlás (l/perc) 24
Merülési mélység (m) 7
Gyártó Omnigena
A szivattyú használata Vízszivattyú

Leírás Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25

A KS és KSW kézi szivattyúklehetővé teszik tartályokból és hordókból különböző típusú folyadékok kiürítését: nem korrozív, például gázolaj, SAE 5 W – SAE 50 motorolaj, SAE 75 W – SAE 90 sebességváltó olaj, fűtőolaj, gépolaj.
A korrózióval szemben nem megfelelő ellenállóság, a tömítések esetleges károsodása és eltömődése miatt ne használja a szivattyút: lúgokhoz, savakhoz, oktánsokhoz, lakkokhoz, festékekhez, motorbenzinhez, oldószerekhez, friss és sós vízhez, robbanásveszélyes, gyúlékony, lúgos és egyéb vegyi anyagokhoz. A szivattyúk jól működnek mezőgazdaságban vagy autójavító műhelyekben.
A szivattyú öntöttvas testtel rendelkezik, a szívócső alumíniumból készült.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 20704.81 Ft árával.

Az Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25 a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25 je 20704.81 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Kézi szivattyú, hordószivattyú KS-25 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1311.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Omnigena - Hasonló termékek: Kézi pumpa, szivattyú NP 75, Kézi pumpa, szivattyú NP 75 Nostalgia