Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX

47 945 Ft

Cikkszám: 118212 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 48
Maximális áramlás (l/perc) 80
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1,3
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX

A Multi 1300 INOX önfelszívó szivattyú egy praktikus szivattyú, amely alkalmas rendszeres öntözésre.

A szivattyúház technopolimerből és AISI 304 rozsdamentes acélból készült, a szivattyú járókerék és a diffúzor noryl anyagból készül. A belső fal és a szivattyú konzolja polipropilénből és alumíniumból készült. A szivattyú tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készül
A szivattyú beépített kapcsolóval rendelkezik
A szivattyú beépített hálózati szűrővel rendelkezik
A motor tekercsében beépített hővédelem van

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 47945.04 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX je 47945.04 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Multi 1300 INOX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118212.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú MHI 1300 inox, Önfelszívó szivattyú BJ 40/55, Önfelszívó szivattyú MHI 1500 inox tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú MH 1800 inox